Artikkelit ja kirjoituspalvelut

Tilaustyöt

Kirjoitamme tilaustyönä kaikentyyppisiä lehtijuttuja, artikkeleita ja asiantuntija-analyysejä eri tarkoituksiin. Toteutamme myös isompia tilaustöitä, kuten yhdistysten historiikkien kirjoituksia.

Asiantuntemuksemme painottuu hevos- ja maatalousaiheisiin, etenkin raviurheiluun, hevosjalostukseen ja talliympäristöön, hevosen hyvinvointiin ja erilaisiin maatalousaiheisiin. Meillä on pitkä kokemus kirjoittamisesta ja valokuvaamisesta sekä vankka osaaminen aiheiden taustoittamisesta, haastatteluista tilastoaineistojen analyseihin.

Kokemus

Toimittajakokemusta meillä on sekä hankemaailmasta että lehtitoimituksista ja tilaustöistä. Anna työskenteli syksy MTK Keski-Suomen Tarkka! -hankkeessa ja toimitti hankkeen tiedotuslehden. Kesän 2014 hän oli kesätoimittajana Hevosurheilu -lehdessä ja kirjoitti kesän aikana runsaasti erityyppisiä juttuja.

Vuodesta 2011 alkaen Anna on kirjoittanut suomenhevosjalostukseen liittyviä laajoja artikkeleita Veijo Toivosen julkaisemaan Hevoskasvatus-kirjaan. Antti on kirjoittanut useita jalostusaiheisia juttuja Hevosenomistaja-lehteen. Yhdessä molemmat ovat toimineet Jämsän Seutu -lehden raviurheiluavustajina vuosina 2010-2013.

Referenssejä

Joulukuu 2014: Suomenhevosliiton lehti 2/2014

-useita juttuja kuvineen sekä kuvituskuvia
Marraskuu 2014: MTK-Keski-Suomen Tarkka! -hankkeen hankelehti 2/2014

-lehden jutut ja kuvat (liki 100 %:sti)
Tarkka lehti pdf-versiona
Heinäkuu 2014: Hevosurheilu 18.7.2014

-StMichel-ennakkonumeron pääjuttu suomalaisten raviratojen rataprofiileista ja rataennätyksistä, 4 sivua
Kesäkuu 2014: Hevosurheilu 6.6.2014, teemana Toimiva talli

-Toimiva talli -teeman pääjuttu talliratkaisuista, 4 sivua, osa kuvista