Valokuvaus

Kuvauspalvelut

Kuvaamme ammattitaidolla esimerkiksi kotisivuja, lehtijuttuja ja mainoksia tai kotiarkistoa varten erilaiset kohteet ja tapahtumat. Hevosten, koirien tai ihmisten lisäksi on mahdollista kuvata myös maisemia, yrityksen tiloja, rakennuksia ja tallin, kennelin, maatilan tai yrityksen toimintaa.

Kuvia kotisivuille ja median käyttöön

Yksittäisiä valokuvia tai kuvasarjoja on mahdollista saada eri medioiden ja julkaisujen käyttöön, esimerkiksi orimainoksiin, lehtiin, esitteisiin ja kotisivuille sekä yksityiskäyttöön.

Yksittäisiä kuvia koskeva hinnasto on löytyy Hinnasto-sivulta. Kuvien tekijänoikeuksia ei luovuteta.

Jatkuvasti kasvavassa arkistossa on runsaasti kuvia hevosista, ravikilpailuista, muista hevostapahtumista, maataloustöistä, maatiloilta ja maaseudun maisemista. Vanhimmat kuvat ovat 1990-luvun lopulta.


Kuvagalleria


Valokuvaukset talleilla ja muissa kohteissa

Teemme tilauksesta kuvausmatkoja pääosin Keski-Suomen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueella.

Kuvausmatkojen hinta muodostuu matkakuluista (0,44 € /kilometri, lähtöpaikkana Karhilantie 111, Jämsä) sekä kuvien ja työn hinnasta, joka suurusluokaltaan normaalisti noin 150 € (sisältää 2 h kuvaustyön, kuvien valikoinnin ja kevyen käsittelyn sekä kuvat USB-tikulla toimituskuluineen).

Kuvausmatkojen kuvamateriaali toimitetaan digitaalisessa muodossa eli USB-muistitikulla (pienet määrät CD-levyllä). Tällöin tilaaja voi itse valita paperivedoksiksi kehitettävät tai omaan käyttöönsä haluamansa kuvat. Tilaaja saa kuviin samalla myös julkaisuoikeuden omaan käyttöön, esimerkiksi omille kotisivuille tai omiin mainoksiin. Eri medioille (esimerkiksi lehdille) tai kolmannen osapuolen kotisivuille tai mainoksiin julkaisuoikeus myönnetään erikseen.

Kuvauskalustona on kaksi digijärkkärirunkoa, Nikon D300 ja Nikon D7100, sekä valovoimaiset optiikat polttoväleillä 28-70 mm ja 80-200 mm. Näitä täydentää yleisoptiikkana 18-140 mm objektiivi.