Yritys

Juoksijain Sukutieto Ay:n takana ovat pitkän linjan hevosharrastajat Anna ja Antti Karhila.

Anna on koulutukseltaan FM Suomen historiasta ja opiskelee tällä hetkellä agrologiksi. Pro gradu -työnsä Anna on kirjoittanut Jämsän sodanjälkeisestä hevoshistoriasta ajalta 1945-1965. Annalla on takanaan myös hevosenhoitajan tutkinto ja vankka kokemus hevosalan töistä.
Hevosten suvut sekä hevosalan historia ovat kiinnostaneet Annaa jo kymmenvuotiaasta alkaen, samoin valokuvaus. Kotisivujen teko on tullut mukaan seitsemän vuotta sitten, ensin omien sivujen toteuttamisen kautta ja myöhemmin yritystoimintana. Toimittajan työstä Annalla on kokemusta Jämsän seudun raviurheiluavustajan tehtävistä vuosina 2010-2012 sekä Hevosurheilun kesätoimittajan pestistä kesällä 2014.


Antti on YTM tilastotietestä. Hevosten sukuja Antti on harrastanut yli kaksikymmentä vuotta, ja viime vuosina hän on kirjoittanut jalostusaiheista mm. Hevosenomistaja-lehteen. Antti on omistanut useita kimppahevosia sekä siitosoreja ja siitostammoja.
Tilastotieteen ammattilaisena Antti on syvällisesti perehtynyt datan analysoimiseen. Kiinnostus raviurheilua ja hevosjalostusta kohtaan on saanut hänet vuosien saatossa keräämään runsaasti monen tyyppistä tilastoaineistoa valmiiksi raviurheilusta ja hevosjalostuksesta. Aineiston kerääminen artikkeleiden ja analyysien pohjalle jatkuu koko ajan.